HungaryUnited Kingdom(Great Britain)GermanyPolandTurkeyCzech RepublicSerbia(Yugoslavia) 

ELÉRHETŐSÉG
flag_32x32  2360 Gyál, Tinódi út 25.
mobile_phone_32x32 Tel: +36 29 544 991, +36 29 544 992
iphone_32x32 Mobil: +36 20 9659 446
cardfile_32x32 E-mail: veressped@upcmail.hu
Táblázatok

Az engedély szerinti közlekedéshez szükséges eszközök, berendezések (sárga lámpa, csíkos tábla, CB-rádió stb.) beszerzése

Az engedély szerinti kísérőjármű felszereltségét jogszabály szabályozza. Alapkövetelmény a figyelmeztető jelzés (sárga lámpa) használta, szükséges továbbá a változtatható jelzésképű tábla, csíkos tábla, CB-rádió, a forgalom elterelésére és korlátozására alkalmas eszközök, valamint a közúti forgalomban résztevő járművek alapfelszereltségének (láthatósági mellény, elsősegély doboz) megléte. Az engedély szerinti közlekedéshez szükséges eszközök és berendezések hiányában a jármű nem használható a szakkíséréssorán.

Cégünk megalakulása óta nem csak nagy szakmai tapasztalatokra tettünk szert, hanem kiváló kapcsolati hálót is kiépítettünk. Miért bízná hát másra, az engedély szerinti közlekedéshez szükséges eszközök, berendezések beszerzését, ha van, aki megcsinálja Ön helyett!

Számunkra az engedély szerinti közlekedéshez szükséges eszközök, berendezések beszerzése nem okoz problémát. Vásárlóink igényeihez igazodva kedvező feltételekkel és gyors beszerzési határidővel dolgozunk.

Figyelmeztető jelzések (sárga lámpa), CB-rádiók, forgalom terelésére alkalmas eszközök, egyéb berendezések és eszközök, valamint a közúti forgalomban részt vevő járművek kötelező alapfelszereléseinek beszerzéséhez kérje kollégáink segítségét.
A kapcsolatfelvételt követően a leadott rendelés alapján azonnal nekiállunk az engedély szerinti közlekedéshez szükséges eszközök, berendezések beszerzéséhez.

Fax: 0629/544- 990 vagy e-mail: veressped@veressped.hu