HungaryUnited Kingdom(Great Britain)GermanyPolandTurkeyCzech RepublicSerbia(Yugoslavia) 

ELÉRHETŐSÉG
flag_32x32  2360 Gyál, Tinódi út 25.
mobile_phone_32x32 Tel: +36 29 544 991, +36 29 544 992
iphone_32x32 Mobil: +36 20 9659 446
cardfile_32x32 E-mail: veressped@upcmail.hu
Táblázatok

Engedély szerinti kíséret, szakkíséret biztosítása, megszervezése

A túlsúlyos vagy túlméretes járművek útvonalengedély kötelességén kívül, ha a közlekedésbiztonsági szempontból indokolt, szükséges az említett járművek szakkísérete is.
Az engedély szerinti kíséretet végző szakkísérő járműnek a sárga figyelmeztető jelzésen kívül, további jogszabályban előírt működőképes jelzőeszközzel kell rendelkeznie. Ezek lehetnek változtatható jelzésképű táblák és a forgalom elterelésére, korlátozására alkalmas eszközök.

Irodánk a túlsúlyos és túlméretes járművek engedély szerinti kíséretére, a szakkíséret biztosítására és annak megszervezésére specializálódott.
A szakkíséretet biztosító járműveink jól felszereltek, a sárgán villogó jelzőlámpán kívül megtalálhatóak a változtatható jelzésképű táblák, a forgalom terelésére alkalmas eszközök, valamint egyéb szerszámok, melyek alkalmasak a közlekedést akadályozó tárgyak eltávolítására.  Az engedély szerinti kíséret biztosításához kizárólag tapasztalt sofőröket alkalmazunk, akik rendelkeznek “C” kategóriás vezetői engedéllyel és minimum 5 év vezetési gyakorlattal. A szakkíséret megszervezése sem jelent számunkra kihívást, ügyfeleink igényei szerint vállaljuk az útvonal kidolgozását is, továbbá az extrém kihívásoknak is képesek vagyunk megfelelni. Szükség szerint biztosítunk a szakkíséreten felül rendőri kíséretet, valamint a haladást akadályozó tárgyak (pl.: jelzőlámpa) eltávolítását is.

Szakkíséretet vállalunk az ország egész területén és külföldön egyaránt, kedvező feltételekkel, jól felszerelt gépjárművekkel és tapasztalt sofőrökkel.

Kérje ajánlatunkat!

Fax: 0629/544- 990 vagy e-mail: veressped@veressped.hu