HungaryUnited Kingdom(Great Britain)GermanyPolandTurkeyCzech RepublicSerbia(Yugoslavia) 

ELÉRHETŐSÉG
flag_32x32  2360 Gyál, Tinódi út 25.
mobile_phone_32x32 Tel: +36 29 544 991, +36 29 544 992
iphone_32x32 Mobil: +36 20 9659 446
cardfile_32x32 E-mail: veressped@upcmail.hu
Táblázatok

Közúti jelzőlámpák, jelzőtáblák és egyéb jelzések, akadályok eltávolítása és kiváltása

Az áruszállítás során leginkább a túlméretes járművek esetében szoktak problémát okozni a közúti jelzőlámpák, jelzőtáblák és egyéb jelzések, melyek könnyen okozhatnak fent akadásokat. Megelőzésként az útvonal kidolgozása során figyelembe vesszük a jelzőlámpák és táblák helyzetét, melyeket az áthaladás lebonyolításáig eltávolítunk. A közúti jelzőlámpák, jelzőtáblák és egyéb jelzések eltávolításának idejére gondoskodni ezek kiváltásáról is, hogy a közlekedés akadálymentes legyen. Közlekedésbiztonsági okokból kifolyólag fontos az illetékes hatóságok tájékoztatása. Mikor, hol és mennyi időre kívánjuk eltávolítani a forgalomirányítási berendezéseket. Előfordulhat azonban, hogy előre nem áll módunkban feltérképezni a forgalom irányítás eszközeit, de ilyenkor is lehetőségünk van kérni a közúti jelzőlámpák, jelzőtáblák és az egyéb, előre nem látható akadályok eltávolítását.

Szakembereink vállalják a jelzőtáblák, közúti jelzőlámpák eltávolítását az ügyfeleinkkel előre egyeztetett útvonalon, vagy az útközben történő észlelés során is, és a közúti jelzőlámpák és jelzőtáblák kiváltását az áthaladás időszakára. Valamint vállaljuk az utazás során problémát okozó egyéb jelzések és akadályok eltávolítását is. A biztonságos áthaladás érdekében nem csak a közúti jelzőlámpák kiváltását oldjuk meg, hanem lehetőség van szakkíséret kérésére is.

A biztonságos közlekedés közös érdekünk!

Kérje szakembereink segítéségét a közúti jelzőlámpák, jelzőtáblák, egyéb berendezések és akadályok eltávolítása és kiváltása kivitelezésében!

Mobil: +36 20 9659 446