HungaryUnited Kingdom(Great Britain)GermanyPolandTurkeyCzech RepublicSerbia(Yugoslavia) 

ELÉRHETŐSÉG
flag_32x32  2360 Gyál, Tinódi út 25.
mobile_phone_32x32 Tel: +36 29 544 991, +36 29 544 992
iphone_32x32 Mobil: +36 20 9659 446
cardfile_32x32 E-mail: veressped@upcmail.hu
Táblázatok

Rendőrségi biztosítás megszervezése

Hosszú utak során a sofőröknek kötelezően betartandó a pihenőidő, szükségük van az alvásra is, ha nincs váltás, akkor is meg kell oldani az állandó figyelem problémáját. Ez persze könnyen orvosolható a szakkíséret biztosításával, de vannak különleges helyzetek, melyek különleges intézkedéseket igényelnek. A nagy értékű, vagy veszélyes áruszállítás, és a túlméretes, túlsúlyos jármű esetében lehetőség van a rendőrségi biztosítás igénybevételére is. Továbbá a nagy csoportban haladó járművek esetében a rendőrségi biztosítás jelenthet megoldást a biztonságos áthaladás problémájára, tereléssel, esetleges lezárásokkal. Sajnos a hatósági engedélyek beszerzése mellett a rendőrségi biztosítás megszervezése is sok időd és energiát vesz igénybe. Míg a szállítmányozó vállalatok a szükséges engedélyek beszerzésével foglalkoznak, addig az érdemi munka áll. Pedig rohanó életvitelünk legfontosabb tényezője az idő lett.

Az idő érték, ne töltse hát olyan feladattokkal, amit mások is megoldhatnak Ön helyett!

Vállalkozásunk vállalja ügyfeleinek a rendőrségi biztosítás megszervezését. Fent állásunk óta a hatósági szervekkel kialakított kapcsolatnak köszönhetően rugalmasan tudjuk kezelni ügyfeleink rendőrségi biztosítási igényeiket. Vállaljuk a túlsúlyos vagy túlméretes járművek, nagy értékű és veszélyes áruk rendőrségi biztosításának megszervezését, rövid határidőn belül.

Járművének biztonságos célba juttatása érdekében kérje munkatársainktól a rendőrségi biztosítás megszervezésének lehetőségét.

Tel.: 0629/544- 991