HungaryUnited Kingdom(Great Britain)GermanyPolandTurkeyCzech RepublicSerbia(Yugoslavia) 

ELÉRHETŐSÉG
flag_32x32  2360 Gyál, Tinódi út 25.
mobile_phone_32x32 Tel: +36 29 544 991, +36 29 544 992
iphone_32x32 Mobil: +36 20 9659 446
cardfile_32x32 E-mail: veressped@upcmail.hu
Táblázatok

Útvonal kidolgozás, bejárás

Az országos és nemzetközi áruszállítás során fontos szempont a részletes útvonal kidolgozása.  Nem elégséges csak az idő függvényével számolni, figyelembe kell venni az útvonal hosszát, járhatóságát, súly és magasság korlátozásait és az úthasználati díjakat is. Sajnos, ha egy tényező is kimarad a számításból, az egész folyamat borulhat, komoly károkat okozva ezzel a szállítónak és megrendelőnek is. Hiába tűnik egy útvonal a legideálisabbnak, ha éppen felújítás miatti forgalomkorlátozás van érvényben vagy esetleg egy híd maximális terhelhetőségét meghaladó járművel szállítunk. A külföldi kiküldetések esetében az útvonal kidolgozása további nehézségeket okozhat. A közvetlen kommunikáció hiánya és a nyelvi eltérések csak tovább bonyolítják az útvonal kidolgozását.

A szállítmányozás alapvető szükséglete gondos útvonal terv kialakítása!

Meglévő és leendő partereink számára a legmegfelelőbb útvonalat dolgozzuk ki, figyelembe véve az egyéni igényeket. Az útvonal kidolgozás során az ügyfeleink által megadott, paraméterek alapján választjuk ki az ideális útvonalat. A meghatározott szállítási idő, a kötelezően betartandó pihenőidő és pihenőhelyek belekalkulálásával, a fizetendő útdíjakkal és a jármű rakományával együtt értendő összsúlyra és magasságára vonatkozó korlátozások figyelembevételével tervezzük meg az útvonalat.

Tapasztal, jó útvonal ismeretekkel rendelkező sofőrjeink számára egyetlen útvonal sem jelent problémát. Vállalkozásunk fent állása óta számtalan utakon jártunk már, de persze mindig akadhatnak új utak, és különböző okok miatt járhatatlanok is. Megoldásként lehetőség van a fuvarozás megkezdése előtt a kiválasztott útvonal bejárására. A bejárás során fény derülhet az esetleges, előre nem látott problémákra (új híd, új felüljáró, stb). Ilyenkor természetesen lehetőség van egy új útvonal kidolgozására.

Cégünk kedvező áron vállalja az útvonal kidolgozását és annak bejárását.

Kérje ajánlatunkat!

Fax: 0629/544- 990 vagy e-mail: veressped@veressped.hu